Tickets zijn vanaf nu beschikbaar!

de Ticketverkoop is gestart! 

Op donderdag 4 mei 2023 zal Lions Bad Festival eindelijk weer in het echt kunnen plaatsvinden, in de Expohallen van Roeselare. Het wordt een onvergetelijk, eendaags festival voor mensen met een fysieke en/of mentale beperking, hun begeleiders, vrienden en familie. Lions BAD Festival is uitgegroeid tot een klassieker voor deze bijzondere doelgroepen. De Expohallen worden helemaal toegankelijk ingericht. Het programma combineert de beste live artiesten met verschillende workshops en tal van lekkernijen. Intussen is het nu al mogelijk om online jouw tickets te bestellen voor Lions BAD Festival 2023!

Lions BAD Festival: Unieke formule in een toegankelijk decor 

Op Lions BAD Festival geniet je van een ontspannende festivaldag in een toegankelijk decor. De organisatie zet alles op alles om het evenement zo toegankelijk mogelijk te organiseren. Daarom werkt Lions BAD Festival samen met Inter. Meer info over de toegankelijkheid lees je op deze pagina.

Daarnaast staat er op elke editie een brede waaier aan activiteiten op het programma zoals workshops, verwennerijen, theatershows, knuffelsessies, knutselactiviteiten... Ook dit jaar toveren we een groot deel van de Expohallen om tot een indrukwekkende workshopboulevard. Tussendoor smul je van de lekkerste festivalsnacks en drankjes. En uiteraard zing en dans je mee met de allerbeste live optredens!

Bestel nu je tickets!

Sta je ook te popelen tot het donderdag 4 mei is? Bestel dan nu al je tickets voor Lions BAD Festival 2023! 

De ticketverkoop via de website is namelijk net gestart:

  • Een ticket in voorverkoop kost €28. Een festivalticket aan de kassa kost € 32.
  • Via de grote, blauwe knop hieronder kan je jouw tickets bestellen voor Lions BAD Festival 2023.
  • Per bestelling kan je max. 10 tickets aankopen.

De vorige edities van dit spetterende evenement waren uitverkocht, dus aarzel niet te lang om je tickets te bestellen via de website!

Lions BAD Festival op Facebook

Volg je Lions BAD Festival al op Facebook? Doen! Dan mis je niets van de line-up en van andere weetjes. Zet je zeker op aanwezig op het Facebook-evenement en laat je vrienden weten dat je erbij zal zijn op 4 mei 2023 in Roeselare!

Tickets, nieuws en praktische info: www.lionsbadfestival.be . Lions BAD Festival is een evenement van Dranoeter vzw met steun van Lions Club International, de stad Roeselare en dagcentrum De Pelgrim (Vondels).

Lions BAD Festival is een evenement van Dranoeter vzw met steun van Lions Club International, de stad Roeselare en dagcentrum De Pelgrim (Vondels).