Gratis online shownamiddag op 28/04/2022

ONLINE 'BUBBEL EDITIE' VAN LIONS BAD FESTIVAL OP DONDERDAG 28/04/2022 MET SPECTACULAIRE WEDSTRIJD

Lions BAD Festival, het bekende festival voor mensen met een beperking en hun familie en begeleiders, gaat dit jaar voor een laatste keer de digitale toer op met een online 'Bubbel Editie'. In 2020 zou het festival voor de eerste keer plaatsvinden in de gloednieuwe locatie Expo Roeselare, maar corona stak er twee keer een stokje voor. Jullie krijgen gelukkig een gratis alternatief: op donderdag 28 april is er een gratis online shownamiddag, te volgen op de Facebookpagina van Lions BAD Festival.
Vraag zeker ook je gratis festivalpakket aan op onze website. Je krijgt niet alleen het pakket, je maakt bovendien ook kans op een leuke prijs: een duoticket voor Lions BAD Festival 2023, een ontspannende workshop met knuffelhondjes, of een meet & greet met een artiest op Lions BAD Festival 2023! Vraag dus snel je gratis festivalpakket aan via deze link.

Begin 2022 moest de organisatie de knoop doorhakken. Starten we met het organiseren van een volwaardige live editie van Lions Bad Festival in 2022, of houden we het nog een jaartje veilig online? De besmettingen schoten toen opnieuw fors de lucht in. Het spreekt voor zich dat de gezondheid en de veiligheid van de bezoekers, artiesten en medewerkers op de eerste plaats komt. Bovendien polsten we bij enkele centra die instaan voor de dagindeling van mensen met een beperking, die trouwe bezoekers zijn van Lions BAD Festival. Daar kregen we te horen dat uitstappen zoals een dagfestival nog niet aan de orde zijn. Vandaar de beslissing om voor een laatste keer een online, gratis editie van Lions BAD Festival op poten te zetten voor ons trouwe publiek!

Gratis digitale show

Net zoals in 2021, gaat Lions BAD Festival dus voor een gratis, interactieve, digitale show: een Bubbel Editie.

  • De muzikale shownamiddag is te bekijken op donderdag 28 april 2022 om 14u via de Facebookpagina van Lions BAD Festival.
  • De show omvat muziek, dans, een DJ-set… 
  • Na donderdag 28 april kan iedereen de gratis Bubbel Editie online (her)beleven op de website van Lions BAD Festival.
  • Het programma van Lions BAD Festival kom je binnenkort te weten.

Vraag je gratis festivalpakket aan

Bij een festival hoort natuurlijk een uitbundige sfeer, een lekkere snack, een verfrissend drankje, fijne gadgets... Dankzij hoofdpartner Lions Clubs International kunnen we jou gratis festivalpakketten aanbieden, om de festivalervaring zo écht mogelijk te maken. De gratis pakketten zijn aan te vragen via dit formulier op de website van Lions BAD Festival.  

Spectaculaire wedstrijd...

Aan de festivalpakketten hangt trouwens een spectaculaire wedstrijd vast. Wie een pakket aanvraagt, die maakt kans op een ontzettend mooie prijs: een duoticket voor Lions BAD Festival 2023, een ontspannende workshop met knuffelhondjes bij jou ter plekke, of zelfs een meet & greet met een artiest op Lions BAD Festival 2023.

KLIK HIER OM JOUW GRATIS FESTIVALPAKKET AAN TE VRAGEN

Bestel dus zeker voor donderdag 21 april 2022 jouw gratis festivalpakket via de website van Lions BAD Festival. De voorraad is immers beperkt. Hoe sneller je je bestelling doorgeeft, hoe meer kans je hebt op dit leuke gadgetpakket. Zo heb je ook dit jaar een fijne herinnering aan Lions BAD Festival. En bovendien maak je kans op een van de drie prijzen...

2023: Expo Roeselare

In 2023 trekken we met z'n allen naar de nieuwe locatie, Expo Roeselare. Het wordt een editie met alles erop en eraan: een sterke line-up met de allerbeste live artiesten, een boulevard met een gevarieerd aanbod workshops en natuurlijk de lekkere snacks & drankjes. De exacte datum kom je zo snel mogelijk te weten. 

In elk geval: we zien elkaar op donderdag 28 april 2022 voor de online editie van Lions BAD Festival!

Lions BAD Festival is een evenement van Dranoeter vzw met steun van Lions Club International en dagcentrum De Pelgrim (Vondels).