Geen Lions BAD Festival 2020, uitkijken naar editie 2021...

Jammer genoeg moeten we aankondigen dat Lions BAD Festival niet kan plaatsvinden in 2020. Door het coronavirus en alle maatregelen is er echter geen andere optie. Het bijzondere belevingsfestival voor iedereen, gericht op mensen met een beperking en hun begeleiders, zal niet plaatsvinden op donderdag 28 mei 2020. Noteer nu al de datum van Lions BAD Festival 2021 in je agenda: op donderdag 29 april 2021 in Expo Roeselare!

Er niets belangrijkers dan de gezondheid van onze festivalgangers, de vele vrijwilligers, de artiesten, de scholen en organisaties die meehelpen aan de workshopboulevard, de uitbaters van de lekkere foodstanden, de medewerkers van hoofdpartner Lions International... Lions BAD Festival stond gepland op donderdag 28 mei 2020, maar momenteel is het onmogelijk om in te schatten of de situatie dan stabiel zou zijn. Zelfs mochten alle maatregelen wegvallen, dan zouden de voorbereidingen van Lions BAD Festival in de problemen komen. 

Denk maar aan de vele vergaderingen met vrijwilligers, partners, sponsors, scholen en organisaties die samen zorgen voor een onvergetelijke festivaldag. Om de artiesten en hun muzikanten niet te vergeten: zij moeten samen kunnen repeteren. En natuurlijk is er de opbouw van het festival.

Lions BAD Festival verplaatsen naar najaar 2020 bleek geen optie te zijn. Deze verplaatsing zou een overlap creëren met de voorbereidingen van Lions BAD Festival 2021. Vandaar de beslissing om Lions BAD Festival niet te organiseren in 2020, maar wel in 2021: op donderdag 29 april 2021 in Expo Roeselare. 

Zorg goed voor elkaar en hou het veilig. Samen slaan we er ons doorheen. We zien elkaar volgend jaar op donderdag 29 april 2021 in Expo Roeselare voor een fantastische editie van dit zalige evenement! Zet je je al op 'aanwezig' op het Facebookevenement van Lions BAD Festival 2021? :-)

Tot dan!

Lions BAD Festival is een evenement van Dranoeter vzw met steun van Lions Club International, de stad Roeselare en dagcentrum De Pelgrim (Vondels).