Waar, wanneer en hoe geraak ik er?

Datum & Locatie

Lions BAD Festival vindt plaats op donderdag 4 mei 2023 op een nieuwe, indoor locatie: Expo Roeselare. Het adres van Expo Roeselare is: Diksmuidsesteenweg 400, 8800 Roeselare. De deuren gaan open om 10 uur, en het eerste optreden vindt plaats om 11 uur. Het einde is voorzien rond 21 uur. Lekker lang genieten dus!

Hoe geraak ik er?

Roeselare ligt centraal in de provincie West-Vlaanderen. Vanuit o.a. de stations van Oostende, Kortrijk en Brugge kan je een rechtstreekse trein nemen naar station Roeselare. Klik hier om je treinrit te plannen bij de NMBS.

Naast het treinstation in Roeselare vind je het busstation. Met de bus raak je vlot tot Expohallen Roeselare. Klik hier om de routeplanner van De Lijn te raadplegen.

  • Er is een tijdelijke halte, halte 'Diksmuidsesteenweg 384'. Je kan de halte bereiken via stadslijn 1, lijn 30 en belbussen 38 en 78.
  • Je kan ook afstappen aan de halte 'Roeselare Hallen', op wandelafstand van Expohallen Roeselare. 

GRATIS PARKING

Bij het oprijden van de site van Expo Roeselare, mogen medewerkers en gewone wagens parkingroute "P1" volgen. Zij kunnen gratis parkeren op Parking 1. Gelieve deze pijltjes te volgen.

Bussen mogen bij het oprijden parkingroute "P2" volgen. Bussen kunnen, indien gewenst, eerst gebruik maken van de Kiss & Ride-zone, vlakbij de ingang van het gebouw Expo Roeselare. Er staan medewerkers klaar om jullie te helpen bij het uitstappen. Daarna kunnen bussen verder rijden naar "Parking 2", om er daar gratis te parkeren.